Business Wire

Welcome to the Business Wire Newsroom

News, media contacts, upcoming events and resources

Business Wire on Twitter

RT @problogger: New Blogger Job: Ghostwriter with Marketing Experience - Concept Group https://t.co/XN0QTqEuNN-5 hours 30 min ago
The best time to send a press release https://t.co/1iqwOnRNJj-6 hours 13 min ago
RT @PRSASF: Attend a Board meeting: Dec 8, 8-9:30a, @BusinessWire, 101 California Street, 20th Fl, SF, RSVP info@prsasf.org https://t.co/tt…-7 hours 29 min ago

Business Wire treurt om overlijden Rudi DeCeuster, directeur Europese business development

Wednesday, December 19, 2012 7:38 am EST

Dateline:

NEW YORK

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Rudi Deceuster, Business Wire's directeur van de Europese business development, is zondag in zijn woonplaats Kontich, België, overleden. Deceuster had een indrukwekkende carrière in de nieuwssector, overheidszaken en public relations, voordat hij bij Business Wire in juli 1999 in dienst trad. Hij was de eerste Europeaan die door Business Wire werd aangenomen.

Hij was de architect van Business Wire's Europese distributienetwerk en onderhandelde over veel van Business Wire's bevoorrechte persbureau-overeenkomsten. Deceuster was belangrijk in de openstelling van de belangrijkste communicatiekanalen in veel belangrijke markten en overtuigde persbureaus die terughoudend waren om persberichten te verspreiden via hun netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Multimedia Files:

Preview image
Preview image

Contact:

Business Wire,
Neil Hershberg, 212-752-9600