Welcome to the Business Wire Newsroom

News, media contacts, upcoming events and resources

Business Wire on Twitter

RT : #Holidays are a time for giving back. Kudos to & #DHL for their charitable initiatives! |… https://t.co/JMt2Ns8rQ1-24 min 42 sec ago
RT : Thanks for the great #GivingTuesday recap! Proud to give back over $165K to our #nonprofit clients https://t.co/vvK8CyNyIR-1 hour 24 min ago
How Kept Fake #News Out https://t.co/v2DBdjIr0Z x https://t.co/Sq6p0xCoKB-1 hour 36 min ago

Business Wire treurt om overlijden Rudi DeCeuster, directeur Europese business development

Wednesday, December 19, 2012 7:38 am EST

Dateline:

NEW YORK

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Rudi Deceuster, Business Wire's directeur van de Europese business development, is zondag in zijn woonplaats Kontich, België, overleden. Deceuster had een indrukwekkende carrière in de nieuwssector, overheidszaken en public relations, voordat hij bij Business Wire in juli 1999 in dienst trad. Hij was de eerste Europeaan die door Business Wire werd aangenomen.

Hij was de architect van Business Wire's Europese distributienetwerk en onderhandelde over veel van Business Wire's bevoorrechte persbureau-overeenkomsten. Deceuster was belangrijk in de openstelling van de belangrijkste communicatiekanalen in veel belangrijke markten en overtuigde persbureaus die terughoudend waren om persberichten te verspreiden via hun netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contact:

Business Wire,
Neil Hershberg, 212-752-9600

Multimedia Files:

Preview image
Preview image